Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το καλύτερο του Android για να βελτιώσετε την οδήγησή σας

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου όπου η βιομηχανία συναντιέται για να αποκαλύψει τα τελευταία της έργα, συμπεριλαμβανομένων των νέων τεχνολογιών για τα αυτοκίνητα. Φέτος, επιστρέφουμε στη CES για να παρουσιάσουμε νέες λειτουργίες και ενημερώσεις που σας βοηθούν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη διαδρομή σας και να είστε συνδεδεμένοι ενώ βρίσκεστε στο δρόμο. Ακολουθεί μια ματιά στην ανανεωμένη εμπειρία του Android Auto, ένας νέος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ψηφιακό κλειδί του αυτοκινήτου σας και βελτιώσεις για αυτοκίνητα με ενσωματωμένο Google.

Η νέα εμπειρία Android Auto είναι εδώ


Το Android Auto, το οποίο σας επιτρέπει να συνδέσετε το Android τηλέφωνό σας με την οθόνη του αυτοκινήτου σας, έχει μια νέα εμπειρία που κυκλοφορεί σε όλους από σήμερα. Οι ενημερώσεις σχεδιασμού και οι βελτιώσεις των λειτουργιών που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο Google I/O, θα σας δώσουν μια πιο προσωπική και εύχρηστη εμπειρία πίσω από το τιμόνι.

Ο νέος σχεδιασμός δίνει προτεραιότητα σε τρεις σημαντικούς στόχους για τους οδηγούς: την πλοήγηση προς τα πού πηγαίνετε, την επικοινωνία με φίλους και οικογένεια και την αναπαραγωγή της μουσικής ή των podcast σας. Οι Χάρτες βρίσκονται τώρα πιο κοντά στη θέση του οδηγού, ώστε να μπορείτε να βλέπετε με μια ματιά πού πηγαίνετε. Η νέα κάρτα πολυμέσων περιλαμβάνει τα καλύτερα στοιχεία του Material You για να προβάλλει τα αγαπημένα σας άλμπουμ και ο πρόσθετος γρήγορος εκκινητής σάς επιτρέπει να έχετε γρήγορη πρόσβαση στις πρόσφατα χρησιμοποιημένες εφαρμογές. Επίσης, επειδή το Android Auto είναι συμβατό με όλους τους μεγάλους κατασκευαστές αυτοκινήτων, η διάταξη της διαιρεμένης οθόνης προσαρμόζεται επίσης σε διαφορετικά μεγέθη οθόνης, ώστε να φαίνεται υπέροχα είτε το αυτοκίνητό σας διαθέτει οθόνη ευρείας οθόνης, πορτραίτο ή άλλου μεγέθους.

Νέες δυνατότητες για το Android Auto

Εκτός από τη νέα σχεδίαση, είναι τώρα πιο εύκολο από ποτέ να ολοκληρώσετε ορισμένες από τις πιο συχνές ανάγκες σας στο αυτοκίνητο. Το Google Assistant παρέχει τώρα έξυπνες προτάσεις, όπως υπενθυμίσεις αναπάντητων κλήσεων, γρήγορη κοινή χρήση της ώρας άφιξης και άμεση πρόσβαση σε μουσική ή podcasts. Οι συντομεύσεις στην οθόνη επιταχύνουν τις απαντήσεις σε μηνύματα και την κλήση αγαπημένων επαφών. Επιπλέον, εισάγουμε μια αναζητήσιμη μπάρα προόδου για μουσική και podcast – ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά που ζητήσαμε – ώστε να μπορείτε να μεταπηδάτε μπροστά σε ένα τραγούδι ή επεισόδιο. Τέλος, ξεκινώντας από τα τελευταία τηλέφωνα Pixel και Samsung, σύντομα θα μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις χρησιμοποιώντας το WhatsApp με το Android Auto.

Μοιραστείτε το ψηφιακό κλειδί του αυτοκινήτου σας με φίλους και συγγενείς

Μπορείτε ήδη να μοιραστείτε το ψηφιακό κλειδί του αυτοκινήτου σας σε Pixel και iPhone για να διευκολύνετε την πρόσβαση στο αυτοκίνητό σας σε έμπιστους φίλους και συγγενείς. Η κοινή χρήση κλειδιών έρχεται σύντομα στα τηλέφωνα της Samsung και οι χρήστες της Xiaomi θα μπορούν να χρησιμοποιούν και να μοιράζονται ψηφιακά κλειδιά αυτοκινήτου αργότερα μέσα στο έτος. Και αφού υποστηρίζεται ήδη από την BMW, το ψηφιακό κλειδί αυτοκινήτου θα συνεχίσει να επεκτείνεται και σε περισσότερες μάρκες αυτοκινήτων.

Κάνοντας περισσότερα με το ενσωματωμένο Google

Τα αυτοκίνητα με ενσωματωμένο Google φέρνουν το Google Assistant, τους χάρτες Google και περισσότερες εφαρμογές από το Google Play απευθείας στην οθόνη του αυτοκινήτου χωρίς να βασίζονται σε ένα τηλέφωνο, ώστε οι οδηγοί να μπορούν απλά να μπουν μέσα και να φύγουν. Συνεργαζόμαστε στενά με τους κατασκευαστές αυτοκινήτων και τους προγραμματιστές εφαρμογών για τη συνεχή βελτίωση αυτής της ολοκληρωμένης εμπειρίας. Ακολουθούν οι τελευταίες προσθήκες και ενημερώσεις:

1۔ Χάρτες και πλοήγηση υψηλής ποιότητας

Η εφαρμογή Waze είναι πλέον διαθέσιμη σε επιλεγμένα οχήματα της Renault και οδεύει προς περισσότερα αυτοκίνητα με ενσωματωμένη τη Google.

Ο νέος χάρτης HD της Google είναι πλέον διαθέσιμος σε επιλεγμένα νέα αυτοκίνητα με ενσωματωμένο Google, ξεκινώντας από το Volvo EX90 και το Polestar 3. Ο χάρτης HD παρέχει ακριβείς οδικές λεπτομέρειες, όπως δείκτες λωρίδας, πινακίδες και οδικά εμπόδια, για την υποστήριξη της τεχνολογίας υποβοηθούμενης και αυτόνομης οδήγησης των αυτοκινητοβιομηχανιών για ασφαλέστερη, πιο hands-free οδήγηση σε επιλεγμένους δρόμους.

2۔ Περισσότερη ψυχαγωγία

Ενώ περιμένετε για την παραλαβή από το πεζοδρόμιο ή φορτίζετε το EV σας, η οθόνη του αυτοκινήτου είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να παρακολουθήσετε σειρές ή ταινίες. Με το Tubi και το MGM+ να είναι ήδη διαθέσιμα στο Google Play, σύντομα θα προσφέρουμε το YouTube και πολλά άλλα.

3۔ Διευρυμένες επιλογές

Με το μοντέλο Accord Touring του 2023 που ανακοινώθηκε πρόσφατα, η Honda προστίθεται σε έναν αυξανόμενο κατάλογο εμπορικών σημάτων που προσφέρουν αυτοκίνητα με ενσωματωμένη οθόνη Google, ο οποίος περιλαμβάνει τις Volvo Cars, Polestar, Chevrolet, GMC, Cadillac και Renault. Αναμένετε ακόμη περισσότερες επιλογές από μάρκες όπως η Ford και η Lincoln αργότερα το 2023. Μάθετε περισσότερα για τα αυτοκίνητα με ενσωματωμένο Google στην ιστοσελίδα μας.

Αν βρίσκεστε στη CES, περάστε από το περίπτερό μας στο Central Plaza-1 για να δείτε το Android Auto που παρουσιάζεται σε μια BMW i7, καθώς και να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στα αυτοκίνητα με ενσωματωμένη εμπειρία Google, όπως παρουσιάζεται σε ένα Volvo EX90. Ελπίζουμε αυτές οι νέες λειτουργίες και ενημερώσεις να βελτιώσουν την οδηγική σας εμπειρία.

Leave a comment